WEBSHOP
CADEAUBONNEN

HOBBY WERKBESCHRIJVING
Plastiekstramien

juwelen-doosje

geboortegeschenkjes

tissue-dozen

cadeau-verpakking

 

Plastiekstramien (ook "plastic canvas" genoemd) is een leuk plastiekvel met allemaal gaatjes waarmee je 3-dimensionele borduurwerkjes kan maken. De gebruikte steken zijn voornamelijk kruissteek, halve kruissteek en de steelsteek. Daarmee kun je natuurlijk naar hartelust varieren en leuke patronen borduren op je stramien.

 

Hiernaast vind je enkele ideeën die Carine uitgewerkt heeft. Ook in de winkel zijn nog andere voorbeelden te zien! Kom dus snel even langs voor inspiratie!

 

Vergeet niet: plastiekstramien bestaat al heel lang maar is nog steeds erg populair. Ook voor het aanleren van kruisjessteek aan kinderen is dit ideaal! (want je maakt gebruik van een stompe naald en hoeft nergens doorheen te prikken) In principe kan je gewoon breiwol nemen om te gebruiken. De dikte is afhankelijk van de grote van de gaten in het stramien. 

 

De gebruikte steken zij voornamelijk kruissteek, halve kruissteek en de steelsteek. Daarmee kun je natuurlijk naar hartelust varieren en leuke patronen borduren op je stramien.

 

Veel plezier!


 

gsm-houder

 

MEER INFO OVER DE MATERIALEN EN WERKWIJZE AANVRAGEN