WEBSHOP
CADEAUBONNEN

Over ons

De creatiefste hobbywinkel van Vlaanderen: 

 

Alles voor de HOBBYLIEFHEBBER, alles voor jouw creactiviteit!
 

  • Bent u gepassioneerd door hobby?
  • Zoekt u kwalitatief goede hobbymaterialen?
  • Wenst u graag knutseltips of meer informatie over bepaalde hobbytechnieken?


Dan bent u bij Tiny’s Hobby aan het juiste adres!

 

In de ruime hobbywinkel vind je een brede waaier aan hobbymaterialen! U kan er de laatste nieuwe hobbytrends ontdekken, snuisteren in allerlei hobbymaterialen en vele voorbeelden bekijken.  Hier rondwandelen is  een echte inspiratiebron voor jong en oud! U krijgt bovendien de nodige uitleg en advies van enthousiaste medewerkers.  Ze delen graag hun passie voor hobby met de klanten en doen er alles aan om u het gebruik  van hun hobbymaterialen aan te leren.

Naast een uitgebreid gamma aan hobbymaterialen van meer dan 80 verschillende leveranciers, kan u  bij Tiny’s Hobby ook terecht voor demonstraties, workshops, kinderfeestjes, hobbyclubs en thematische hobbyevenementen. U beleeft er uw hobby!

In 2014 nam Tiny’s Hobby, dan ook niet voor niets een award in ontvangst met titel  "De creatiefste winkel van België”.

Wees welgekomen in deze sfeervolle hobbywinkel gelegen in de Passionistenlaan 3 te Kortrijk!  Het uitgebreide assortiment is bovendien ook online terug te vinden op www.tinyswebshop.be


WAT MAAKT TINY’S HOBBY ZO SPECIAAL?


“TRENDY – ENORME KEUZE - INSPIRATIE – NUTTIGE TIPS – BELEVEN VAN UW HOBBY”


Allereerst hecht dit familiebedrijf veel belang aan het aanwezig zijn op elke professionele hobbybeurs en gaan we op leveranciersbezoek, ook in het buitenland. “Zo zijn wij steeds weer op zoek naar hobbyartikelen met een goede kwaliteit/prijs verhouding”:  vertellen Vicky en Joris, de huidige zaakvoerders van Tiny’s Hobby.  “En houden wij trends nauwlettend in de gaten, zodat wij u niet enkel de gangbare hobbymaterialen aanbieden maar ook materialen voor de allernieuwste trends. Zo kan U bij ons ook leuke ontdekkingen doen van minder gekende merken!” Een gevarïeerd aanbod!

 

Daarenboven staat het gedreven & gepassioneerde Tiny’s Hobby-team steeds klaar om U met een glimlach te ontvangen en u van advies & tips te voorzien om uw creatie tot een goed einde te brengen. Zo staan er steeds vele creaties in de winkel tentoongesteld. Het doel van deze voorbeelden is om u te inspireren. En om u inzicht te geven in verschillende hobbytechnieken.

 

Bij Tiny’s Hobby kan u ook uw hobby beleven! De slogan is niets voor niets ‘voor jouw creactiviteit’! De winkel haalt alles uit de kast om uw creatieve activiteit in goeie banen te leiden: zowel met de nodige producten als de begeleiding. Het is een “creactiviteitscentrum” voor jong en oud! Er wordt gezorgd voor vakkundige begeleiding tijdens hobbycursussen en kinderfeestjes. In de verscheidene hobbyclubs staat sociaal contact centraal en kan u, samen met anderen in een ontspannende omgeving, uw hobby beoefenen.  Dit hobbycenter staat open voor iedereen: scholen, verenigingen en mindervaliden. Want crea(c)tiviteit is voor iedereen!

 

Verschillende winkels onder één dak! De winkel omvat een heel breed aanbod op 1000m² met zowel een kralenboetiek, een breiwolwinkel, een handwerkshop en een hobbywinkel. U vindt er voor het hele gezin wel iets passend!  

 

 

up-to-date blijven
 

Wil je steeds op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes,  trends en activiteiten in je favoriete hobbywinkel? Lees dan regelmatig onze facebookpagina!

  

 

vragen?

 

Heb je een vraag voor ons? Vul dan het online inlichtingen formulier in om de gewenste informatie te bekomen. Wij doen ons best om alle info-aanvragen zo snel mogelijk te verwerken.

Je kan ons ook telefonisch bereiken op 056/214516 tussen 9u en 12u30 en 13u30 en 18u. (uitgezonderd maandagvoormiddag en zondag)