WEBSHOP
CADEAUBONNEN

Samen je hobby uitoefenen. Tiny's hobby heeft voor elk een club.

Wil je eens even weg om in gezelschap creatief bezig te zijn? Kom dan naar één of meerdere van onze hobbyclubs want niets is zo plezant en leerrijk om samen met andere mensen je hobby uit te oefenen. Tiny's Hobby voorziet daarom verschillende clubs. 

  • inschrijven op voorhand is NIET nodig
  • vanaf 16 jaar
  • er wordt een warme drank voorzien
  • de clubs zijn vrije "werk"-momenten, er wordt dus geen les gegeven zoals bij een cursus
  • de gebruikte spulletjes tijdens het clubmoment werden aangekocht bij Tiny's Hobby
  • iedereen brengt eigen materiaal mee, er kan ook materiaal aangekocht worden mits eerst af te rekenen aan de kassa
  • sommige clubs voorzien een korting op bepaalde artikelen die aangekocht worden tijdens het clubmoment
  • een clubmoment kan geannuleerd worden op een dag waarop Tiny's Hobby een andere groot evenement organiseert, ook op feestdagen is er geen club
  • we behouden ons het recht van mensen te weigeren die zich niet aan bovenstaande regels houden

 
 

Onze hobbyclubs:
 SCRAPBOOKING EN WENSKAARTENCLUB (5€)


Vele onder ons vinden scrappen heel erg leuk om te doen, maar vinden het minder leuk om het alleen te doen. Daar is de scrapclub voor! Om de veertien dagen op dinsdagnamiddag vanaf 13u30 is er tijd om samen te scrappen.

Het voordeel is dat je onderling van elkaar iets kan leren, dat je elkaar kan motiveren om andere technieken te proberen om je lay-out af te werken. Wie wil kan zijn/haar creatieve ideeën toetsen aan de invulling en de inspiratie van anderen.

Ook is er iemand aanwezig bij wie je terecht kan met vragen.  Kom gewoon eens een kijkje nemen of schuif aan bij onze enthousiaste groep. Iedereen is van harte welkom! Je kan gebruik maken van onze toestellen / scrapproducten zoals sjablonen, ponsen, stempels, clear stamps, Sizzix, Big Shot, Cri-cut, scan'n cut, e-bosser, ... zelf meebrengen: foto's, schaar, snijtoestel of lat met snijmes, potlood, snijmat, stempelinkt, …Er is 10% korting voorzien op alle 30,5 OP 30,5 cm papier, stickers en embellishments.


BREICLUB (3€)

 

Elke maandagnamiddag kan je gezellig met anderen komen breien van 13u30 tot 16u30.


HANDWERKLCLUB (5€) 

 

Elke eerste donderdag van de maand komen we samen tussen 13u30 en 16u30 om aan ons handwerk verder te werken in een gezellige sfeer. Ook jij bent welkom. Werk je aan een kruisjessteekpakketje, een smyrnapakketje, een hardangerwerk, een Schwälmerborduurwerk, ... of iets anders, iedereen is welkom om vrij en zelfstandig te komen werken d.w.z. geen cursus maar wel heel gezellig samen zijn! Je krijgt 10% korting op splitgaren en op handwerkstoffen die aangekocht worden tijdens de club.

Welkom!

MEER INFO AANVRAGEN OVER Hobbyclubs