WEBSHOP
CADEAUBONNEN

Ontdek ons!

Ontdek de creatiefste hobbywinkel van Vlaanderen!

De Hobbywinkel  werd in 2014 verkozen tot de "creatiefste winkel van België”.  Sindsdien doet men er alles aan om deze lijn door te trekken. Men zorgt er in alle aspecten voor opdat de winkel vandaag de dag nog steeds die titel méér dan waard is.

Gevarieerd aanbod

Wat maakt de winkel zo speciaal? Bij Tiny’s Hobby komt u zowel terecht in een  kralenboetiek, een breiwolwinkel, een handwerkshop en grote hobbywinkel. Voor elk wat wils! Snuister gezellig rond in deze belevingswinkel van 1000m²!  Daarnaast organiseert Tiny’s Hobby ook creatieve workshops, demonstraties, kinderfeestjes, hobbyclubmomenten en thematische hobbyevenementen voor iedereen die een hobby wil aanleren of uitoefenen.

Coffee corner

Naast het  ruime cursuslokaal beschikt de winkel over een gezellige coffee corner waar u in alle rust even kan genieten van  een warme of koude drank.

Rolstoeltoegankelijk

Tiny's Hobby is rolstoelvriendelijk. Er zijn brede winkelgangen, geen drempels en de winkel beschikt over aangepast ruim toilet. Zo krijgen rolstoelgebruikers ook de kans om deel te nemen aan cursussen, workshops, ... Begeleidingshonden zijn ook welkom.
Voor alle vragen i.v.m. rolstoeltoegankelijkheid kunt u tijdens de winkeluren terecht op 056/21.45.16.

Eenvoudig te vinden

Uw  favoriete hobbywinkel is bovendien eenvoudig te vinden (slechts 2 straten van afrit autosnelweg E17) en ligt op 10 minuten wandelafstand van het station en de stadskern van Kortrijk! (wegbeschrijving) (gratis parking)

Tiny’s Hobby hoopt u snel in levende lijve te mogen verwelkomen!  

MEER INFO AANVRAGEN OVER Ontdek ons!