WEBSHOP
CADEAUBONNEN

Decopatch, Papier scheuren en opkleven is alles wat u moet doen om uw oude stoel, kast, potje, doosje te doen heropleven!

 

Zoekt u een orginele manier om iets te decoreren? Zoek dan niet verder want dit is wat u zoekt!

Papier scheuren en opkleven is alles wat u moet doen om uw oude stoel, kast, potje, doosje, … te doen heropleven!Je kan tal van leuke ideeën bedenken om dit papier te gebruiken! Heeft die bloempot eens een nieuw kleurtje nodig? Je bureaulamp kan een extra kleurtje gebruiken? Of wil je een hippe gekleurde fiets? Je kan het echt niet zo gek bedenken!

 
De techniek is bovendien heel eenvoudig en kan op allerlei ondergronden toegepast worden (o.a. op karton, hout, metaal, …)!!! Ja, echt waar : Décopatch plakt op alle oppervlakken (effen en oneffen) en het is het enige papier met een glad en geschilderd effect. Er zijn verschillende leuke motieven beschikbaar met een excellente kwaliteitsbedrukking. Wil je een vel volledig opplakken i.p.v. te scheuren dan is dat geen probleem want je Décopatch-papier scheurt en verkleurt niet tijdens het plakken.
 
Kom en ontdek dit fantastische product! Ook boekjes beschikbaar en modellen om te bekijken. Een nieuwe hobby voor jong en oud! 
 

 

 

Bekijk deze producten ook in onze webshop!