WEBSHOP
CADEAUBONNEN

creatieve hobby groepscursussen

 

 

 

Creatieve workshops voor groepen.

Voor wie?


We organiseren heel graag een creatieve workshop voor jouw vereniging, collega’s, vrienden en familie,… als teambuilding, voor een vrijgezellenfeestje, … of gewoon een gezellig samenzijn in een creatieve omgeving.

Iedereen is steeds welkom bij Tiny’s Hobby, ook mensen met een extra zorgnood of beperking.

Concreet


We vragen een minimum van 7 deelnemers per workshop. Doorgaans voorzien we 1 begeleidster per 15 deelnemers, maar schakelen extra begeleiding in afhankelijk van de noden/wensen van de deelnemers. (Bv: extra hulp bij mensen met een beperking.)


Het maximum aantal deelnemers per workshop hangt af van diverse factoren: moeilijkheidsgraad project, beschikbaarheid begeleiding,… Ons doel is dat iedereen met een glimlach en een mooie creatie huiswaarts gaat. 


We hebben een keuzemap met verschillende projecten in onze winkel, maar op vraag kunnen we ook projecten aanpassen aan jullie groep. Hiervoor zitten we graag op voorhand samen om alles te overleggen. Zo zijn we ervan overtuigd jullie groep een creatief moment te kunnen bieden zonder zorgen! 


Kostprijs workshop voor- of namiddag is €50 (excl. BTW).
Inbegrepen in de prijs: één begeleidster, voorbereiding pakketten/materialen, gebruik toestellen/gereedschap, opruiming en een warme drank. Dit dient betaald te worden bij het vastleggen van jullie evenement. 


Apart te betalen: materiaalprijs per project per persoon.

Extra


Er is een koffie- en frisdrankenautomaat aanwezig. Jullie krijgen alvast een warm drankje aangeboden door Tiny’s Hobby. 

 

Wij kijken uit naar jullie komst !


Het Tiny’s Hobby Team

 

MEER INFO AANVRAGEN OVER Groepscursussen (op aanvraag)