cursussen, hobbycursussen, inloopworkshops

Cursuskalender
Heb je interesse om een nieuwe hobby te ontdekken of jouw bestaande hobby te verfijnen met nieuwe technieken? Dan ben je zeker op de juiste pagina terecht gekomen op onze site. Hieronder vind je onze cursuskalender. Voor vragen en/of inschrijving, neem dan zeker contact op 056/214516 of via info@tinyshobby.be

Op voorhand inschrijven is noodzakelijk. Ten laatste 2 weken voor aanvang van de cursus! Dit o.a. om het tijdig te kunnen voorzien van het nodige lesmateriaal.

Je inschrijving is pas definitief na betaling. Dit kan in de winkel gebeuren of via een overschrijving met duidelijke vermelding van je volledige naam, telefoonnummer, naam cursus en datum cursus. (rekeningnummer: BE59 0015 9918 3426)
De cursus kan niet teruggestort worden, maar wanneer je door omstandigheden niet kan komen, mag je gerust iemand in jouw plaats sturen.  
 
Bij een te klein aantal deelnemers, behouden we ons het recht voor de cursus te verplaatsen of te annuleren.
 
Maandag 29/08/2022 Kindercursus IN HET FRANS !!! 29-31 augustus 10-15 jaar

NIEUW !!!

Ma. 29 aug. tot en met woe. 31 aug. 2022 van 13u30-16u30  (10 tot en met 15 jaar) 

Hoi allemaal, op het einde van de zomer gaan we weer samen creatief zijn en leuke knutselprojecten maken. Wat echter nieuw is, is dat deze cursus in het Frans wordt gegeven zodat je al doende nieuwe franse woordjes kan ontdekken. 

Totaal 50 euro, alles inbegrepen: materiaal, drankje en koekje. Tijdig inschrijven is de boodschap want VOL = VOL!!! 

----------------------------------

Nouveau !!!
Vous avez entre 10 et 15ans, alors venez du lundi le 29 au mercredi le 31 Aout, de 13h30 a 16h30

Salut à tous, à la fin de l’été nous serons de retour pour être créatif et faire des projets ensemble.
Nouveau, les cours vont être donné en français afin que vous puissiez  découvrir et apprendre quelques mots cette fabuleuse langue.

50€ tout compris: Matériaux, boissons et biscuits.

Inscrivez vous à temps car les places sont limitées. 

 

volzet 
Maandag 29/08/2022 Kindercursus augustus 6-9jaar

Ma. 29 tot en met woe. 31 aug. 2022

9u - 12u (6 tot en met 9 jaar)

Hoi allemaal, voor we weer op de schoolbanken gaan zitten, vliegen we er nog eens stevig in en laten we onze creativiteit de vrije loop! We maken leuke knutselprojecten met verschillende hobbytechnieken. Voor de kleinsten: onze fijne motoriek wordt gestimuleerd. Totaal 40 euro, alles inbegrepen: materiaal, drankje en koekje. Tijdig inschrijven is de boodschap want VOL = VOL!!!
(max. 15 deelnemers)

  

(P.S. Kinderen die 10 jaar of ouder zijn, kunnen in de namiddag naar de franstalige kindercursus komen!)

 

volzet 
Zaterdag 03/09/2022 Mini-foto-album Masterpieces Design meets Florilèges Design

 

Op zaterdag 3 september 2022 (9u - 16u) organiseren we een cursus voor het maken van een mini-album fotoboekje van 16x16cm! We gaan helemaal van nu beginnen met papier, karton, linnen, ... en steken zelf het boekje in elkaar. Daarna werken we verder af met motiefpapier, stempels, die-cuts, stempelinkt, ... kortom het wordt een leerrijke en creatieve dag. Prijs: 80€ (incl. materiaal zoals houten stempel, 2 clear stamps, papier, karton, lijm, die-cuts, stans, ...)

Meebrengen: foto's (eventueel; kan ook nadien ingeplakt worden) en basismateriaal (lijstje volgt via email na inschrijving) en lunch! Wij voorzien koffie en thee.

Kruis deze dag maar al aan met een happy kleurtje in jouw agenda! :-)  
Zaterdag 10/09/2022 Ontdekkingscursus CRICUT 1 (basiscursus) VINYL

Cricut Maker - Cricut Maker 3 - Cricut Joy - Cricut Explorer

Sta je op het punt om één van deze fantastische machines aan te schaffen, maar je twijfelt nog een klein beetje? Of je hebt jouw machine recent gekocht en wil er graag mee aan de slag gaan? Dan is deze basiscursus iets voor jou. We ontdekken samen de software (figuren invoegen, teksten aanpassen, knippen, lassen, bijvoegen, ...) en toepassingsmogelijkheden. We gaan met vinyl een zeeppompje pimpen. 

Wanneer? zat. 10 sept. '22 van 9u-12u

Prijs: 50€

Meebrengen: notitiepapiertje en balpen; cricut-machine en pad of laptop om software aan te sturen. Het is ook aangeraden om het Cricut abbonnement te hebben zodat je toegang hebt tot alle figuren die we in de cursus gebruiken. Vragen hieromtrent? Contacteer Véronique van ons team.   

Wie nog twijfelt over de aankoop van een machine, kan aan deze cursus zonder machine deelnemen. Vanaf CRICUT 2 heb je zeker een machine nodig in de les. 

Alle projecen zijn onder voorbehoud van de beschikbaarheid van de producten. Projecten kunnen dus deels aangepast worden indien nodig. De techniek die aangeleerd wordt blijft wel hetzelfde.  
Zaterdag 17/09/2022 Inkleuren met COPIC voor GEVORDERDEN

 

Zat. 17 sept. 9u - 12u  Véronique dompelt je vandaag onder in de wondere wereld van het inkleuren met Copic Markers en dit vooral gespecialiseerd op het inkleuren van een gestempelde figuur. Het thema in deze cursus is "meisje met laarsjes". 

Prijs: 35€ (incl. stempel)

(excl. stiften dus zelf stiften meebrengen of aankopen met 10% korting bij deelname aan deze cursus, TIP: markeer jouw stiften met bijvoorbeeld een masking tape om verwarring te voorkomen.)  

LET OP! Deze cursus is voor mensen die reeds 2 copic-cursussen gevolgd hebben bij ons en de basistechniek dus reeds in de vingers hebben. 

 

volzet, maar wachtlijst mogelijk 
Zaterdag 17/09/2022 Starten met juwelen maken

Dit zijn enkele voorbeelden; nog vele andere modellen mogelijk! (zie modellen in winkel)

Zat. 17 sept.'22 van 13u-30 tot 16u30 Wil je ook wel eens een zelfgemaakt en uniek juweeltje dragen? Het zal perfect passen bij jouw nieuwe outfit, top hé?! Schrijf je dan zeker in voor deze cursus! 

Wie volledig start leert ook de basistechnieken en samen maken we een ketting of armband die we netjes afwerken met een slotje. Wie al een paar keer gekomen is, kan een moeilijkere techiek kiezen.

TIP: Wie wil kan al op voorhand zijn/haar model en kralen komen kiezen.  Lesgeld 12,50€ + materiaal aan te kopen bij aanvang van de cursus. Onze lesgeefster begeleidt je hier graag bij zodat je de juiste materialen hebt.

Het wordt een toffe cursus vol inspiratie want eenieder maakt iets anders! Heel tof! 
Zaterdag 24/09/2022 CURSUS CRICUT 2 FLEXFOLIE

 

Cricut Maker - Cricut Maker 3 - Cricut Joy - Cricut Explorer

Wanneer? 24 sept. 2022 van 9u-12u

Flexfolie staat vandaag centraal. We gaan aan de slag met verschillende kleuren en versieren een zakje.  

Prijs: 50€ 

Meebrengen: notitiepapiertje en balpen; cricut-machine en pad of laptop om software aan te sturen. Het is ook aangeraden om het Cricut abbonnement te hebben zodat je toegang hebt tot alle figuren die we in de cursus gebruiken. Vragen hieromtrent? Contacteer Véronique van ons team.   

Alle projecen zijn onder voorbehoud van de beschikbaarheid van de producten. Projecten kunnen dus deels aangepast worden indien nodig. De techniek die aangeleerd wordt blijft wel hetzelfde.  
Zaterdag 01/10/2022 PIZZA BOX SCRAPBOOKING

 

Op zaterdag 1 oktober kan je leuke scrapbookingpagina's komen maken. Je kan uit verschillende voorbeelden kiezen en op eigen tempo werken. In jouw doos zit heel veel materiaal! Echt een toffe dag! Over de middag is er pizza-buffet. Totaal 80€.

(Max. 11 deelnemers) 
Zaterdag 01/10/2022 PIZZA BOX WENSKAARTEN

 

Een dag lang (10u-16u) leuke kaartjes mogen maken, zàlig toch? Je krijgt van ons heel veel materiaal waar je thuis ook zeker nog verder mee aan de slag zal kunnen. We hebben heel wat voorbeelden voor jou klaar en je mag zelf kiezen welke je wil maken. Totaal is 75€, inclusief materiaal, koffie en pizza-lunch! 

Zelf meebrengen: basismateriaal.

(max. 11 deelnemers) 
Dinsdag 04/10/2022 Kaarsen gieten (4 lessen)

Dinsdag 4 + 11 + 18 + 25 okt. 2022 van 19u - 21u30 

Ontdek de vele mogelijkheden van het zelf gieten van kaarsen. Je zal heel veel te weten komen over deze hobby! Totaal 120€ (incl. cursus en verbruikte materialen) De kaarsen die je gemaakt hebt, kan je met de gepaste trots meenemen naar huis! Meebrengen: aardappelmesje en een schort.  
Zaterdag 08/10/2022 Handlettering 2

Zat. 8 okt. 2022 van 9u - 12u 

Reeds handlettering 1 gevolgd hebben, is noodzakelijk. 

Technieken en materialen die aan bod komen: achtergrond met ecoline (2 versies), shaduw, bounce lettering en blenden. 

Totaal: 22€ (inbegrepen: papier en 2 ecoline brushpennen naar keuze)

Breng zeker je wit en zwart stiftje mee die je bij de workshop handlettering niv. 1 gekregen hebt! Indien je ecoline brushpennen hebt, mag je deze ook (genaamtekend) meebrengen.

 

momenteel volzet, wachtlijst mogelijk 
Zaterdag 08/10/2022 Handlettering 3

 

project foto volgt nog (dit was een vorig project)

Zat. 8 okt. 2022 van 13u30- 16u30 

Handlettering 3 is een vervolgcursus voor wie handlettering 1 en 2 gevolgd heeft bij Tiny's Hobby. 

Prijs: 22€ 

Meebrengen: al je handletteringmateriaal uit de vorige cursussen: witte posca, zwarte fineliner, potlood en gom, lat, 2 ecoline brushpennen in licht en donker van dezelfde kleur. 
 
Vrijdag 14/10/2022 Inkleuren met COPIC voor BEGINNERS

 foto volgt

Vrij. 14 okt. 2022 13u30-16u30  Véronique dompelt je vandaag onder in de wondere wereld van het inkleuren met Copic Markers en dit vooral gespecialiseerd op het inkleuren van een gestempelde figuur. 

Prijs: 15€ 

(excl. stiften dus zelf stiften meebrengen of aankopen met 10% korting bij deelname aan deze cursus, TIP: markeer jouw stiften met bijvoorbeeld een masking tape om verwarring te voorkomen.)  

LET OP! Deze cursus is voor beginners.  
Zaterdag 15/10/2022 CURSUS CRICUT 3 OFFSET FUNCTIE

 

 

 

 

 

Cricut Maker - Cricut Maker 3 - Cricut Joy - Cricut Explorer

Wanneer? 15 okt. 2022 van 9u-12u

We gaan aan de slag met holografische permanente vinyl op een waterfles en leren het gebruik van de offset-functie.

Prijs: 50€ 

Meebrengen: notitiepapiertje en balpen; cricut-machine en pad of laptop om software aan te sturen. Het is ook aangeraden om het Cricut abbonnement te hebben zodat je toegang hebt tot alle figuren die we in de cursus gebruiken. Vragen hieromtrent? Contacteer Véronique van ons team.   

Alle projecen zijn onder voorbehoud van de beschikbaarheid van de producten. Projecten kunnen dus deels aangepast worden indien nodig. De techniek die aangeleerd wordt blijft wel hetzelfde.  
Vrijdag 21/10/2022 Haakles: handtas haken met NOVA VITA

 

Zat. 21 okt. 2022 van 13u30 - 16u30  We haken deze namiddag een toffe handtas die verloopt van kleuren. Wil je liever in één kleur werken, dan kan dat natuurlijk ook. Je koopt zelf je bolletje garen aan in het begin van de les. 

12,50€ (excl.materiaal) Heb je al haaknaalden? Breng ze dan gerust mee. Graag wol gebruiken vanuit onze winkel.  
Zaterdag 22/10/2022 mini scrapbookingalbum met ringen

 

Vandaag is er een dagcursus scrapbooking mini-album gepland van 9u-16u30.

Totaal 80€, incl. materiaal; zelf meebrengen: basismateriaal; lijstje wordt later nog doorgestuurd naar deelnemers.

(max. 11 deelnemers) 
Zaterdag 05/11/2022 Inkleuren met COPIC thema KERST: GEVORDERDEN

 foto volgt

Vrij. 5 nov. 2022 van 9u - 12u Véronique gaat vandaag nog een stapje verder bij hei inkleuren van een Kerst-tafereeltje. Reeds een copic-cursus gevolgd hebben bij ons, is voor deze cursus noodzakelijk!

Prijs: binnenkort

( excl. stiften dus zelf stiften meebrengen of aankopen met 10% korting bij deelname aan deze cursus, TIP: markeer jouw stiften met bijvoorbeeld een masking tape om verwarring te voorkomen.)  

  
Zaterdag 19/11/2022 PIZZA BOX KERSTKAARTEN

 

Op zaterdag 19 november is het terug onze jaarlijkse pizza box Kerstkaarten maken. We voorzien heel veel kaartjes (beginners en gevorderden) en je kiest zelf welke je wil gaan maken. Ons design team is aanwezig. Je krijgt een doos met materiaal waarmee je zowel vandaag als nadien ook thuis aan de slag kan! Prijs: 55€ zijn inbegrepen: materiaal, koffie of thee en een pizza-lunch! Een creatieve dag! 

Zelf breng je basismateriaal mee. Een lijstje krijg je nog via email. 

  
Zaterdag 26/11/2022 CURSUS CRICUT 4 SCORING TOOLS en PENNEN

 

Cricut Maker - Cricut Maker 3 - Cricut Joy - Cricut Explorer

Wanneer? 26 nov. 2022 van 9u-12u

Vandaag ontdekken we het gebruik van de scoring wheel en/of de scoring stylus. We maken enkele doosjes. Daarenboven gaan we ook werken met de cricut pennen en maken een leuk kaartje!

Prijs: 50€ 

Meebrengen: scoring tool: wheel of stylus (kan ook aangekocht worden aan het begin van de les); notitiepapiertje en balpen; cricut-machine en pad of laptop om software aan te sturen. Het is ook aangeraden om het Cricut abbonnement te hebben zodat je toegang hebt tot alle figuren die we in de cursus gebruiken. Vragen hieromtrent? Contacteer Véronique van ons team.   

Alle projecen zijn onder voorbehoud van de beschikbaarheid van de producten. Projecten kunnen dus deels aangepast worden indien nodig. De techniek die aangeleerd wordt blijft wel hetzelfde.  
Zaterdag 26/11/2022 Inkleuren met COPIC thema KERST: BEGINNERS

 foto volgt nog

Zat. 26 nov. 2022 van 13u30-16u30u Véronique dompelt je vandaag onder in de wondere wereld van het inkleuren met Copic Markers en dit vooral gespecialiseerd in het inkleuren van een gestempelde figuur. Het thema in deze cursus is KERST. 

Prijs: volgt nog

( excl. stiften dus zelf stiften meebrengen of aankopen met 10% korting bij deelname aan deze cursus, TIP: markeer jouw stiften met bijvoorbeeld een masking tape om verwarring te voorkomen.)   
Zaterdag 03/12/2022 CURSUS CRICUT 5 INFUSIBLE INK

 

Cricut Maker - Cricut Maker 3 - Cricut Joy - Cricut Explorer

Wanneer? 3 dec. 2022 van 9u-12u

Vandaag gaan we aan de slag met de infusible inkt pennen en infusible ink sheets. 

Prijs: 50€ 

Meebrengen: notitiepapiertje en balpen; cricut-machine en pad of laptop om software aan te sturen. Het is ook aangeraden om het Cricut abbonnement te hebben zodat je toegang hebt tot alle figuren die we in de cursus gebruiken. Vragen hieromtrent? Contacteer Véronique van ons team.   

Alle projecen zijn onder voorbehoud van de beschikbaarheid van de producten. Projecten kunnen dus deels aangepast worden indien nodig. De techniek die aangeleerd wordt blijft wel hetzelfde.  
Zaterdag 10/12/2022 CURSUS CRICUT 6 GRAVEREN

 

Cricut Maker - Cricut Maker 3 - Cricut Joy - Cricut Explorer

Wanneer? 10 dec. 2022 van 9u-12u

Graveren is kei-leuk en dat gaan we vandaag bewijzen. We graveren een mooie tekening die zal oplichten met ons lampje! 

Prijs: 50€ 

Meebrengen: graveertool voor jouw machine; notitiepapiertje en balpen; cricut-machine en pad of laptop om software aan te sturen. Het is ook aangeraden om het Cricut abbonnement te hebben zodat je toegang hebt tot alle figuren die we in de cursus gebruiken. Vragen hieromtrent? Contacteer Véronique van ons team.    
© Tiny's Hobby - Privacy - Website by KMOSites