Niets is zo plezant en leerrijk om samen met andere mensen je hobby uit te oefenen. Tiny\'s Hobby voorziet daarom verschillende clubs.

Wil je eens even weg om in gezelschap creatief bezig te zijn? Kom dan naar één of meerder van onze hobbyclubs want niets is zo plezant en leerrijk om samen met andere mensen je hobby uit te oefenen. Tiny's Hobby voorziet daarom verschillende clubs. 

  • inschrijven op voorhand is NIET nodig
  • vanaf 16 jaar
  • er wordt een warme drank voorzien
  • de clubs zijn vrije "werk"-momenten, er wordt dus geen les gegeven zoals bij een cursus
  • we verwachten dat de gebruikte spulletjes aangekocht werden bij Tiny's Hobby
  • iedereen brengt eigen materiaal mee, er kan ook materiaal aangekocht worden mits eerst af te rekenen aan de kassa
  • sommige clubs voorzien een korting op bepaalde artikelen
  • een clubmoment kan geannuleerd worden op een dag waarop Tiny's Hobby een andere groot evenement organiseert, ook op feestdagen is er geen club
  • we behouden ons het recht van mensen te weigeren die zich niet aan bovenstaande regels houden

 

Onze hobbyclubs: 

 

 

SCRAPBOOKING EN WENSKAARTENCLUB (5€)

Vele onder ons vinden scrappen heel erg leuk om te doen, maar vinden het minder leuk om het alleen te doen. Daar is de scrapclub voor! Om de veertien dagen op dinsdagnamiddag vanaf 13u30 is er tijd om samen te scrappen. Het voordeel is dat je onderling van elkaar iets kan leren, dat je elkaar kan motiveren om andere technieken te proberen om je lay-out af te werken. Wie wil kan zijn/haar creatieve ideeën toetsen aan de invulling en de inspiratie van anderen. Ook is er iemand aanwezig bij wie je terecht kan met vragen.  Kom gewoon eens een kijkje nemen of schuif aan bij onze enthousiaste groep. Iedereen is van harte welkom! Je kan gebruik maken van onze toestellen / scrapproducten zoals sjablonen, ponsen, stempels, clear stamps, Sizzix, Big Shot, Cri-cut, scan'n cut, e-bosser, ... zelf meebrengen: foto's, schaar, snijtoestel of lat met snijmes, potlood, snijmat, stempelinkt, …Er is 10% korting voorzien op alle 30,5 OP 30,5 cm papier, stickers en embellishments.

 

 BREICLUB (2€)

Elke maandagnamiddag kan je gezellig met anderen komen breien van 13u30 tot 17u. 

 

 

 

 HANDWERKLCLUB (2€) 

Elke eerste donderdag van de maand komen we samen tussen 13u30 en 16u30 om aan ons handwerk verder te werken in een gezellige sfeer. Ook jij bent welkom. Werk je aan een kruisjessteekpakketje, een smyrnapakketje, een hardangerwerk, een Schwälmerborduurwerk, ... of iets anders, iedereen is welkom om vrij en zelfstandig te komen werken d.w.z. geen cursus maar wel heel gezellig samen zijn! Je krijgt 10% korting op splitgaren en op handwerkstoffen die aangekocht worden tijdens de club.

Welkom!

 

 JUWELENCLUB (2€)

Deze bijeenkomsten zijn om de veertiendagen op dinsdagnamiddag van 13u30 tot 16u30.
Het is gewoon leerijk om met anderen trendy juwelen te maken. Met elkaar ideeën uitwisselen en elkaar advies geven is des te leuker! Wat past perfect bij jouw kledij? Bovendien zijn jullie als eersten op de hoogte van de nieuwe materialen en trends
! Er is 10% korting op parels / kralen. 

 

 PIXEL HOBBY CLUB (2€)

 

Deze club is een toffe bende, zowel mannen als vrouwen als kinderen (onder begeleiding) die telkens de 1ste zaterdag van elke maand verzamelen bij Tiny's Hobby om samen gezellig te pixelen van 13u30 - 16u30. 

Indien je nog niet weet wat Pixel Hobby is of inhoudt, kom dan gerust eens langs. Onze clubleden zetten hun beste beentje voor om wat meer informatie te geven. Let op! Wie weet word jij ook wel gebeten door de pixelmicrobe en kunnen we je ook verwelkomen in onze groep! 

Kom gerust eens een kijkje nemen! 

 

 DIY HOBBYCLUB (2€)

Of je nu een hippe muts wil haken, een vaasje maken met creatief beton creeëren, een kruissteekpakketje tot een goed einde brengen, een Diamond Painting maken, ... iedereen is welkom in deze hobbyclub!
Elke 2de + 4de zaterdagnamiddag van de maand (13u30 -16u30) kan je bijschuiven!  

Je zal ook steeds als eerste op de hoogte gebracht worden van nieuwe trends, producten, ... . Verzamel zo heel wat leuke hobby-ideeën! 
   

 

© Tiny's Hobby - Privacy - Website by KMOSites