Privacy Policy

Privacy Policy

 Uw persoonsgegevens worden door Tiny’s Hobby (Hobby Select NV) verwerkt, voor klantenbeheer op basis van de contractuele relatie als gevolg van uw bestelling en/of aankoop met uw klantenkaart en voor direct marketing (dit om u te informeren over nieuwe producten, promoties, activiteiten zoals hobbyworkshops en evenementen) op basis van ons gerechtvaardigd belang om te ondernemen.

 Via een maandelijkse nieuwsbrief (per email) delen we onze inspiratie met u en brengen we creativiteit bij uw gezin binnen. We houden u dan op de hoogte van onze creatieve nieuwtjes, promoties, hobbyworkshops, demo's en thematische evenementen. Wij gaan er vanuit dat u blij bent met uw aanmelding en het nieuws dat u van ons ontvangt. Mocht u toch geen elektronische nieuwsbrieven meer wensen te ontvangen, volstaat het om u onderaan onze nieuwsbrief uit te schrijven. 

 Wij respecteren uw privacy. Alle informatie verworven op onze site of in onze winkel wordt strikt vertrouwelijk behandeld en wordt niet door ons aan derden verstrekt. Alle informatie die door u aan ons wordt verstrekt, wordt met zorg behandeld en veilig gesteld. Mocht u hier nog vragen over hebben, kunt u dit per email (info@tinyshobby.be) met ons opnemen. Via dat adres kan u ook altijd vragen welke gegevens wij over u verwerken en ze verbeteren of laten wissen.

 

Hartelijk dank voor uw vertrouwen in ons bedrijf!

 

Het Tiny's Hobby Team

© Tiny's Hobby. Website by KMOSites