cursussen, hobbycursussen, inloopworkshops

Cursuskalender
Heb je interesse om een nieuwe hobby te ontdekken of jouw bestaande hobby te verfijnen met nieuwe technieken? Dan ben je zeker op de juiste pagina terecht gekomen op onze site. Hieronder vind je onze cursuskalender. Voor vragen en/of inschrijving, neem dan zeker contact op 056/214516 of via info@tinyshobby.be

Op voorhand inschrijven is noodzakelijk. Ten laatste 2 weken voor aanvang van de cursus! Dit o.a. om het tijdig te kunnen voorzien van het nodige lesmateriaal.

Je inschrijving is pas definitief na betaling. Dit kan in de winkel gebeuren of via een overschrijving met duidelijke vermelding van je volledige naam, telefoonnummer, naam cursus en datum cursus. (rekeningnummer: BE59 0015 9918 3426)
De cursus kan niet teruggestort worden, maar wanneer je door omstandigheden niet kan komen, mag je gerust iemand in jouw plaats sturen.  
 
Bij een te klein aantal deelnemers, behouden we ons het recht voor de cursus te verplaatsen of te annuleren.
 
Zaterdag 24/08/2019 Mixed Media SUMMER SCHOOL

Zat. 24 augustus 2019 van 13u30-16u30 

“Deze zomervakantie opent Tiny’s hobby de deuren voor de Mixed Media Summer School!  Een oproep voor al wie een voorgaande Mixed Media Matinee heeft meegedaan en de geleerde technieken wil bijschaven en herhalen. Breng je art journal of mixed media knutsels mee, en toon waarop je vastloopt. De lesgeefster helpt je uit het creatieve slop.
Breng zelf de materialen mee die je wil gebruiken. Wat je tekort komt, vind je vast in de winkel. Er zijn altijd nieuwe spulletjes te ontdekken. Zorg ervoor dat overal je naam opstaat.”

 (10€)

We maken er een gezellige namiddag van!  
Zaterdag 31/08/2019 PIZZA BOX WENSKAARTEN MAKEN

Zat. 31 aug. 2019 (10-16u)

Op de laatste dag van de zomervakantie gaan we een super leuke dag beleven bij Tiny's Hobby! We gaan een ganse dag wenskaarten maken. Je krijgt een pizzadoos vol met materialen. Ons design team is met dezelfde materialen aan de slag gegaan. Ze zorgen voor een heleboel voorbeelden. Kies dan zelf welke kaarten je wil gaan maken. Ons design team is aanwezig om jouw werkstukken in goeie banen te begeleiden.  Je zal enkele basismaterialen zelf moeten meebrengen. Lijstje wordt later bezorgd aan de deelnemers!  Totaal 50 euro (incl. materiaal, pizza-lunch en drank)
 
Zaterdag 14/09/2019 Starten met juwelen maken

Dit zijn enkele voorbeelden; nog vele andere modellen mogelijk! (zie modellen in winkel)

Zat.  14 sept. van 9u-12u Wil je ook wel eens een zelfgemaakte ketting dragen? Maak dan bij ons onder begeleiding een unieke creatie! Je leert ook de basistechnieken. Vandaag krijg je al die basiskennis voorgeschoteld en maken we samen een ketting of armband die we netjes afwerken met een slotje. Wie wil kan al op voorhand hun model en kralen komen kiezen.  Lesgeld 10€ + materiaal aan te kopen bij aanvang van de cursus en onder begeleiding van de lesgeefster. 
Zaterdag 21/09/2019 PIZZA BOX DAY SCRAPBOOKING TRAVEL

Zat. 21 september 2019 (10u-16u) Nood aan inspiratie om mooie scrapbookpagina's te maken?! 
Ons design team heeft tal van leuke voorbeelden voor jou gemaakt. In de doos die je ontvangt zitten tal van leuke spulletjes zoals motiefpapier, stickers, die-cuts, ... en hiermee ga je vrij* aan de slag om mooie scrapbookingpagina's te maken. Je krijgt er nog een gratis pizza-lunch bovenop!  

Zelf meebrengen: je basismateriaal voor scrapbooking en veel foto's!!!  55 € 

* vrij werken betekent dat er geen gezamelijke les wordt gegeven; graag ook enige scrapbookingervaring.   
Zaterdag 28/09/2019 Handlettering workshop

 

Zat. 28 sept. 2019 van 9u - 12u Ontdek je bij Annelies hoe leuk het is om zelf aan "handlettering" te doen! Je leert verschillende stijlen en producten kennen.

Totaal:15€ (zijn inbegrepen: oefenblok, zwarte en witte pen) (zelf meebrengen: potlood, gom en (doorzichtig) lineaal. 

 

  
Zaterdag 05/10/2019 Inkleuren met Copic Ciao markers

foto creatie volgt

Zat. 5 okt. 2019 (13u30-17u) Véronique dompelt je vandaag onder in de wondere wereld van het inkleuren met Copic Markers en dit vooral gespecialiseerd op het inkleuren van een gestempelde figuur. Dit kan je dan op een wenskaart gebruiken.

Totaal 15€  (incl. materiaal o.a. stempelpapier en witte cardstock om je kaarten te maken; excl. stiften dus zelf stiften meebrengen of aankopen met 10% korting bij deelname aan deze cursus) 

 

  
Zaterdag 12/10/2019 Ketting maken: koraal ketting

 foto volgt!

 Zat. 12 okt. 2019 (9u-12u) gaan we samen aan de slag om een mooie ketting te maken. Het wordt een prachtstuk om mee te pronken. 10€ (excl. materiaal) Kom gerust op voorhand je parels kiezen / bestellen.

Meebrengen: (lijstje volgt nog)

Vraag advies aan één van onze medewerksters in de winkel.  
Zaterdag 19/10/2019 Haakles: "geboorte"-haken

 foto volgt

Zat. 19 okt. '19 van 13u30 - 16u30  We haken deze namiddag een leuk 'geboorte-geschenkje'. 
10€ (excl.materiaal) Je kan gerust samen met de lesgeefster nog benodigde wol en haaknaalden uitkiezen en aankopen aan het begin van de les. Heb je al haaknaalden? Breng ze dan gerust mee. Graag wol gebruiken vanuit onze winkel.  
Zaterdag 19/10/2019 Scrapbooking technieken-dag

foto volgt

Zat. 19 okt. 2019 (9u30 - 16u30)

Zoals de naam het al vermeld gaan we ons vandaag toespitsen op het aanleren van allerlei leuke technieken op jouw scrapbookingpagina's. We werken o.a. met nuvo embellishment mousse, shimmer powders, guilding flakes, epanding mousse, ... kortom verschillende mixed media technieken. We gaan dan ook aan de slag met de collectie van Vicki Boutin. Dit is een kleurrijke collecties met toffe embellishments. We maken enkele totaal verschillende pagina's. Echt de moeite om vandaag af te zakken naar Tiny's Hobby! Een geweldig design team staat voor jullie klaar! 

 

Meebrengen: scrapbookingmateriaal, foto's en lunch. (koude drank kan verkregen worden in onze automaat) 

EEN AANRADER!!! 

(prijs binnenkort) 
Zaterdag 26/10/2019 Mixed Media Matinée - vintage flair

 

 

Zat. 26 okt. 2019 van 13u30-16u30

Wil je graag wat meer steampunk in je knutsels? Ben jij ook gek op de vintage touch? Tijdens deze Mixed Media Matinee geven we een grungy look aan onze creaties. We maken minimum één afgewerkt project in ons art journal, maar je gaat naar huis met de techniek om al jouw creaties de vintage flair te geven. Of dat nu kaartjes, art journal of scrapbooklayouts zijn. (10€ lesgeld)

 
Benodigdheden:
- basis (art journal, aquarelpapier, mixed media papier...)
- sprayflesje voor water
- spatel of oude plastic kaart
- heat tool (geen verplichting, maar wel handig)
- dubbelzijdige plakband
- matte medium of gel medium 
- plat penseel (1,5 cm breed bv, geen al te klein)
- rond penseel met zachte haren (bv nr 8)
- ink blending tool met minimum 1 mousje
 
Optioneel: markeer al je eigen spullen duidelijk en draag er goed zorg voor
- Distress Oxide Sprays
- Distress ink in een bruine en/of zwarte tint
- vintage prentjes/die cuts
- Prima Finnabair Art Alchemy wax of Nuvo embelishment mousse
- tekststickers à la Tim Holtz


 
© Tiny's Hobby - Privacy - Website by KMOSites