cursussen, hobbycursussen, inloopworkshops

Cursuskalender
Heb je interesse om een nieuwe hobby te ontdekken of jouw bestaande hobby te verfijnen met nieuwe technieken? Dan ben je zeker op de juiste pagina terecht gekomen op onze site. Hieronder vind je onze cursuskalender. Voor vragen en/of inschrijving, neem dan zeker contact op 056/214516 of via info@tinyshobby.be

Op voorhand inschrijven is noodzakelijk. Ten laatste 2 weken voor aanvang van de cursus! Dit o.a. om het tijdig te kunnen voorzien van het nodige lesmateriaal.

Je inschrijving is pas definitief na betaling. Dit kan in de winkel gebeuren of via een overschrijving met duidelijke vermelding van je volledige naam, telefoonnummer, naam cursus en datum cursus. (rekeningnummer: BE59 0015 9918 3426)
De cursus kan niet teruggestort worden, maar wanneer je door omstandigheden niet kan komen, mag je gerust iemand in jouw plaats sturen.  
 
Bij een te klein aantal deelnemers, behouden we ons het recht voor de cursus te verplaatsen of te annuleren.
 
Zaterdag 19/10/2019 Haakles: "geboorte"-haken

 foto volgt

Zat. 19 okt. '19 van 13u30 - 16u30  We haken deze namiddag een leuk 'geboorte-geschenkje'. 
10€ (excl.materiaal) Je kan gerust samen met de lesgeefster nog benodigde wol en haaknaalden uitkiezen en aankopen aan het begin van de les. Heb je al haaknaalden? Breng ze dan gerust mee. Graag wol gebruiken vanuit onze winkel.  
Zaterdag 19/10/2019 Scrapbooking technieken-dag

Zat. 19 okt. 2019 (9u30 - 16u30)

Zoals de naam het al vermeld gaan we ons vandaag toespitsen op het aanleren van allerlei leuke technieken op jouw scrapbookingpagina's. We werken o.a. met nuvo embellishment mousse, shimmer powders, guilding flakes, expanding mousse, ... kortom verschillende mixed media technieken. We gaan dan ook aan de slag met de collectie van Vicki Boutin. Dit is een kleurrijke collecties met toffe embellishments. We maken enkele totaal verschillende pagina's. Echt de moeite om vandaag af te zakken naar Tiny's Hobby! Een geweldig design team staat voor jullie klaar! 

 

Meebrengen: basis scrapbookingmateriaal, foto's en lunch. (koude drank kan verkregen worden in onze automaat) 

EEN AANRADER!!! 

(45€ alle materialen inbegrepen) 
Vrijdag 25/10/2019 Travel-boekje = fotoalbumpje zelf maken

 foto volgt

Vandaag (9u30-16u30) knutselen we een foto-album ineen! We starten met karton en papier en maken een mooi boekje met verschillende flapjes, zakjes, ... kortom een interactief verrassingsfotoboekje waar iedereen graag zal in kijken! Je krijgt allerlei materialen in het thema van reizen om je boekje verder thuis af te werken. 

Totaal 50€. 

Meebrengen: lunch en basismateriaal zoals schaar, lijm, dubbelzijdig plakband, snijtoestel, ... 

 

(volzet) 
Zaterdag 26/10/2019 Halloween knutselproject

 

Er is keuze uit meerdere creaties. 

 Deze namiddag kunnen de kinderen een leuke Halloween-creatie maken. Dit is doorlopend tussen 13u30 en 16u30. Voorzie hiervoor +/-15 min. Er wordt een kleine bijdrage gevraagd naar gelang het gekozen project.  
Maandag 28/10/2019 Kindercursus herfstvakantie 6-8 jaar

Ma. 28 + dins. 29 + woe. 30 + don. 31 okt. 2019 (4 dagen want vrij. 1 nov. is een feestdag)
9u-12u

We maken samen met de 6 tot en met 8-jarigen leuke knutselprojecten met verschillende hobbytechnieken en gaan onze fijne motoriek stimuleren. Totaal 52 euro, alles inbegrepen: materiaal, drankje en koekje. Tijdig inschrijven is de boodschap want VOL = VOL!!! 

 

  
Maandag 28/10/2019 Kindercursus herfstvakantie 9-13 jaar

Ma. 28 + dins. 29 + woe. 30 + don. 31 okt. 2019  (4 dagen want vrij. 1 nov. is een feestdag)
13u30-16u30 

We maken samen met de 9 tot en met 13-jarigen leuke knutselprojecten met verschillende hobbytechnieken en gaan onze fijne motoriek stimuleren. Totaal 52 euro, alles inbegrepen: materiaal, drankje en koekje. Tijdig inschrijven is de boodschap want VOL = VOL!!! 

  
Zaterdag 16/11/2019 Inkleuren met Copic Ciao markers

Zat. 16 nov. 2019 (9u-12u) Véronique dompelt je vandaag onder in de wondere wereld van het inkleuren met Copic Markers en dit vooral gespecialiseerd op het inkleuren van een gestempelde figuur. Je kan er dan een mooie Kerstkaart mee maken! 

20€  (incl. materiaal o.a. stempel, stempelpapier en witte cardstock + motiefpapier om je kaart te maken; excl. stiften dus zelf stiften meebrengen of aankopen met 10% korting bij deelname aan deze cursus)  
Zaterdag 23/11/2019 PIZZA BOX KERSTKAARTEN

Zat. 23 nov. 2019 (10-16u)

Schrijf je snel in voor dit evenement en kom een ganse dag Kerstkaarten maken. Je krijgt een pizzadoos vol met materiaal. Ons design team is met dezelfde materialen aan de slag gegaan zodat je uit een heleboel voorbeelden kan kiezen, wat je wil maken. De overige inspiratie krijg je ook via email om thuis ook aan de slag te gaan! Iedereen werkt individueel aan de kaartjes die ze kiezen; het is geen groepsles. Meebrengen: basismaterial o.a. lijm, schaar, dubbelzijdig plakband, stempelinkt,...

prijs: 50€  (incl. veel materiaal, koffie, pizza-lunch en drank)

(Deze cursus is ook geschikt voor beginners en jongeren want iedereen kan op zijn/haar eigen tempo aan de slag!!! )

 

 

 

 

 
 
Zaterdag 30/11/2019 Mixed Media Matinée - vintage flair

 

 

Zat. 30 nov. 2019 van 13u30-16u30

Wil je graag wat meer steampunk in je knutsels? Ben jij ook gek op de vintage touch? Tijdens deze Mixed Media Matinee geven we een grungy look aan onze creaties. We maken minimum één afgewerkt project in ons art journal, maar je gaat naar huis met de techniek om al jouw creaties de vintage flair te geven. Of dat nu kaartjes, art journal of scrapbooklayouts zijn. (10€ lesgeld)

 
Benodigdheden:
- basis (art journal, aquarelpapier, mixed media papier...)
- sprayflesje voor water
- spatel of oude plastic kaart
- heat tool (geen verplichting, maar wel handig)
- dubbelzijdige plakband
- matte medium of gel medium 
- plat penseel (1,5 cm breed bv, geen al te klein)
- rond penseel met zachte haren (bv nr 8)
- ink blending tool met minimum 1 mousje
 
Optioneel: markeer al je eigen spullen duidelijk en draag er goed zorg voor
- Distress Oxide Sprays
- Distress ink in een bruine en/of zwarte tint
- vintage prentjes/die cuts
- Prima Finnabair Art Alchemy wax of Nuvo embelishment mousse
- tekststickers à la Tim Holtz


 
Zaterdag 07/12/2019 Juwelen maken voor de feestdagen

Dit zijn enkele voorbeelden; nog vele andere modellen mogelijk! (zie modellen in winkel)

Zat.  7 dec. van 9u-12u Wil je ook stralen emt een unieke en zelfgemaakte ketting tijdens de komende feestdagen? Maak dan bij ons onder begeleiding een unieke creatie! Vandaag krijg je al die basiskennis voorgeschoteld en maken we samen een ketting of armband die we netjes afwerken met een slotje. Wie wil kan al op voorhand hun model en kralen komen kiezen.  Lesgeld 10€ + materiaal aan te kopen bij aanvang van de cursus en onder begeleiding van de lesgeefster. 
Zaterdag 14/12/2019 Mixed Media Matinée- gelli plate

 Zat. 14 dec. van 13u30-16u30 

Wie graag wat meer te weten komt over art journaling (creatief dagboek) en mixed media, is meer dan welkom op het Mixed Media Matinee. Tijdens deze gezellige bijeenkomsten gaan we samen een namiddag aan de slag in ons journal. Elk matinee bekijken we een bepaalde techniek of product en proberen we het uit! Je gaat naar huis met inspiratie om thuis verder te creëren. Vandaag gaan we aan de slag met o.a. de gelli-plate en verf. 

Meer gedetailleerde info volgt naarmate deze cursus dichterbij komt! Een TOPPERTJE dus tijdig inschrijven is de boodschap! Laat je verrassen!   (10€)

Meebrengen: art journal (ook verkrijgbaar bij Tiny's Hobby) 
© Tiny's Hobby - Privacy - Website by KMOSites