cursussen, hobbycursussen, inloopworkshops

Cursuskalender
Heb je interesse om een nieuwe hobby te ontdekken of jouw bestaande hobby te verfijnen met nieuwe technieken? Dan ben je zeker op de juiste pagina terecht gekomen op onze site. Hieronder vind je onze cursuskalender. Voor vragen en/of inschrijving, neem dan zeker contact op 056/214516 of via info@tinyshobby.be

Let op! Momenteel kan je niet online inschrijven wegens overgang naar nieuwe webshop. Dank voor uw begrip. Bel gerust naar de winkel of stuur een mailtje! 

 

 

 

Zaterdag 23/06/2018 Peyote-techniek ketting met driehoekjes

 

WOW! Deze ketting is echt prachtig. Dus deze cursus zal snel volzet zijn! Op zaterdag 23 juni van 9u-12u starten met met het aanleren van deze peyote-techniek om zo'n driehoekjes te maken. Wil je er ook bij zijn? Schrijf je dan snel in! (voor gevorderden die de peyote-basistechniek reeds beheersen!!!)

10€ + materiaal (best op voorhand komen bestellen/aankopen!) 


  
Zaterdag 23/06/2018 Mixed Media Matinée

   

 zat. 23 juni van 14u-17u 

 

Wie graag wat meer te weten komt over art journaling (creatief dagboek) en mixed media, is meer dan welkom op het Mixed Media Matinee. Tijdens deze gezellige bijeenkomsten gaan we samen een namiddag aan de slag in ons journal. Elk matinee bekijken we een bepaalde techniek of product en proberen we het uit! Je gaat naar huis met inspiratie om thuis verder te creëren. We gaan van start op 23 juni met de nieuwe collectie van Art by Marlene en de Distress Oxide inkten. (10€)

 

Basismaterialen om zelf mee te brengen:

  • Je art journal (bv het album van Art by Marlene, verkrijgbaar bij Tiny’s Hobby)
  • Zwarte Archival inkt (er zijn er een aantal aanwezig in de club, maar is een goede investering) 
  • Minimum 3 Distress Oxide tinten die leuk bij mekaar passen en blending tool 
  • Een witte en zwarte verfstift (bv Posca, liefst dun) 
  • Schaar 
  • Matte medium
  • eventueel: je favoriete stempels (denk achtergrond, textuur) en stencils/sjablonen 

    Al deze materialen kan je op voorhand verkrijgen bij Tiny’s Hobby. 


 
Zaterdag 23/06/2018 Workshop en demo theelichtpotje met krimpfolie

 

 Zaterdag 23 juni tussen 13u30 en 16u30 kan je aanschuiven aan onze tafel om een mooi theelichtje te maken. We gaan aan de slag met warm water en krimpfolie en verkrijgen zo een mooi resultaat! Een creatief geschenkje voor de juf? Of liever om je tuintafel te versieren? Deze workshop is voor alle leeftijden: kinderen vanaf 8 jaar alsook voor volwassenen! (prijs 2€; verschillende motieven mogelijk; duurtijd +/-10 min.) 

Je kan ook gewoon langskomen om even te kijken, onze collega legt je graag uit hoe het werkt!  Super leuke en eenvoudige hobby met steeds een prachtig resultaat!

  
Zaterdag 30/06/2018 Kids Crea Day!!!

Zat. 30 juni 2018 van (10u-16u30) Komt jouw kapoen ( 6 - 13 jaar) ook een dag knutselen bij ons? Elk kind kan met 4 workshops meedoen. Wij voorzien alle materialen + pizza-lunch + drankje + koekje in de namiddag) Totaal 25€ 

 

bijna VOLZET... laatste plaatsen! 
Maandag 02/07/2018 Kindercursus Juli 6-8jaar

Ma. 2 juli tot en met vrij. 6 juli 2017 (5 dagen)
9u - 12u Hoi allemaal, ook in de zomer hebben we weer leuke knutselwerkjes voor jullie in petto! We maken leuke knutselprojecten met verschillende hobbytechnieken. Voor de kleinsten: onze fijne motoriek wordt gestimuleerd. Totaal 65 euro, alles inbegrepen: materiaal, drankje en koekje. Tijdig inschrijven is de boodschap want VOL = VOL!!! 
Maandag 02/07/2018 Kindercursus Juli 9-13 jaar

Ma. 2 juli tot en met vrij. 6 juli 2015 (5 dagen)
13u30-16u30  (9 tot en met 13 jaar) 

Hoi allemaal, ook in de zomer hebben we weer leuke knutselwerkjes voor jullie in petto! We maken leuke knutselprojecten met verschillende hobbytechnieken; ook onze fijne motoriek wordt gestimuleerd. Totaal 65 euro, alles inbegrepen: materiaal, drankje en koekje. Tijdig inschrijven is de boodschap want VOL = VOL!!! 

  
Zaterdag 07/07/2018 Pizza Box Day (scrapbooking)

 

Zat. 7 juli 2018 (10u-16u) Wil je eens iets gaan doen met die grote stapel foto's in je kast? Onder begeleiding van enkele design teamleden ga ja aan de slag en maak je verschillende pagina's (naar eigen keuze) met deze leuke scrapbookset. Kortom het wordt een leuke dag! Wij voorzien drank en lunch. Zoals je naam van dit evenement al een beetje verklapt krijg je vandaag 2 pizzaboxdozen: eentje met je scrapspulletjes en eentje 's middags met pizza in als lunch. Zelf meebrengen: je basismateriaal voor scrapbooking en veel foto's!!!  55 € (deze cursus is ook voor beginners) 

 

  
Zaterdag 07/07/2018 Macramé plantenhanger

 

Ontdek hoe je zelf een leuke macramé plantenhanger kan maken op zaterdag 7 juli van 9u30 - 12u. Totaal: 15€ (alles inbegrepen) Eénmaal je de basistechnieken in de vingers hebt, kan je thuis andere en grotere creaties maken! Tof om te doen! 
Zaterdag 14/07/2018 DINO-namiddag voor jongens! NIEUW!

 

Dit is één van de projectjes van deze namiddag! 

 Ben je een jongen tussen de 6 en 12jaar? Dan kan je op zaterdag 14 juli jullie creativiteit laten zien bij Tiny's Hobby van 14u tot 17u. We maken 2 dino-projecten.

15€ (alles inbegrepen, ook drankje en koekje) 
Zaterdag 04/08/2018 Unicorn day ! Knutseldag in het thema eenhoorn!

 

Vandaag (10-16u) staat alles rond de "eenhoorn" centraal. We maken verschillende knutselprojecten met onze groep 6 tot 12 jarigen. Het wordt een toffe en creatieve dag! 

Wie wil mag "unicorn" kledij aantrekken of attributen meebrengen. (graag genaamtekend) 

Tijdig inschrijven voor deze dag is de boodschap! 25€ (materiaal inbegrepen)

Zelf meebrengen: lunchpakket 
Zaterdag 18/08/2018 PIZZA BOX WENSKAARTEN MAKEN

 

Zat. 18 aug. 2018 (10-16u)

 

Schrijf je snel in voor dit evenement en kom een ganse dag wenskaarten maken. Je krijgt een pizzadoos vol met materialen. Ons design team is met dezelfde materialen aan de slag gegaan. Ze zorgen voor een heleboel voorbeelden. Kies dan zelf welke kaarten je wil gaan maken. Ons design team is aanwezig om jouw werkstukken in goeie banen te begeleiden en eventueel een nieuwe techniek aan te leren. Je zal enkele basismaterialen zelf moeten meebrengen. Lijstje wordt later bezorgd aan de deelnemers!

 

 

Totaal 50 euro (incl. pizza-lunch en drank)

(Deze cursus is ook geschikt voor beginners en jongeren want iedereen kan op zijn/haar eigen tempo aan de slag!!! )  
Maandag 27/08/2018 Kindercursus augustus 6-9jaar

Ma. 27 tot en met vrij. 31 aug. 2018 (5 dagen)
9u - 12u (6 tot en met 9 jaar)

Hoi allemaal, voor we weer op de schoolbanken gaan zitten, vliegen we er nog eens stevig in en laten we onze creativiteit de vrije loop! We maken leuke knutselprojecten met verschillende hobbytechnieken. Voor de kleinsten: onze fijne motoriek wordt gestimuleerd. Totaal 65 euro, alles inbegrepen: materiaal, drankje en koekje. Tijdig inschrijven is de boodschap want VOL = VOL!!!
(max. 15 deelnemers)

 

(P.S. Kinderen die 10 jaar of ouder zijn, kunnen in de namiddag naar de franstalige kindercursus komen!) 
Maandag 27/08/2018 Kindercursus IN HET FRANS !!! 27-31 augustus 10-15 jaar

NIEUW !!!

Ma. 27 aug. tot en met vrij. 31 aug. 2018 van 13u30-16u30  (10 tot en met 15 jaar) 

Hoi allemaal, op het einde van de zomer gaan we weer samen creatief zijn en leuke knutselprojecten maken. Wat echter nieuw is, is dat deze cursus in het Frans wordt gegeven zodat je al doende nieuwe franse woordjes kan ontdekken. 

Totaal 75 euro, alles inbegrepen: materiaal, drankje en koekje. Tijdig inschrijven is de boodschap want VOL = VOL!!! 

----------------------------------

Nouveau !!!
Vous avez entre 10 et 15ans, alors venez du lundi 27 au vendredi 31 Aout, de 13h30 a 16h30

Salut à tous, à la fin de l’été nous serons de retour pour être créatif et faire des projets ensemble.
Nouveau, les cours vont être donné en français afin que vous puissiez  découvrir et apprendre quelques mots cette fabuleuse langue.

75€ tout compris: Matériaux, boissons et biscuits.

Inscrivez vous à temps car les places sont limitées.  
Zaterdag 15/09/2018 Desk Top Organizer

 

Vandaag zaterdag 15 sept. dompelt Véronique je onder in de wondere wereld van het "rillen" en dit van 13u30 tot 16u30. Je maakt een leuk project om je spulletjes op je bureau te ordenen. Dat kan wel eens van pas komen zo aan het begin van een nieuw schooljaar! Je kan zelf motiefpapier kiezen en aankopen aan het begin van de les. (10€ + materiaal)  Wie een score board (riltoestel) heeft, gelieve dit mee te brengen; alsook potlood, lat, snijmes of snijtoestel en lijm. Je kan ook alles terugvinden in de winkel. Vraag gerust advies aan Véronique in de winkel. 
Zaterdag 22/09/2018 Inkleuren met Copic Ciao markers thema: haar kleuren

Zat. 22 sept. (9u-12u) Véronique dompelt je vandaag onder in de wondere wereld van het inkleuren met Copic Markers en dit vooral gespecialiseerd op het inkleuren van het haar en het gezicht van een gestempelde figuur. 

Totaal 15€  (incl. materiaal o.a. stempelpapier en witte cardstock om je kaarten te maken; excl. stiften dus zelf stiften meebrengen of aankopen met 10% korting bij deelname aan deze cursus) 

  
Zaterdag 29/09/2018 Mixed Media Matinée- gelli plate

 foto volgt later...

 Zat. 29 sept. 2018 van 14u-17u 

Wie graag wat meer te weten komt over art journaling (creatief dagboek) en mixed media, is meer dan welkom op het Mixed Media Matinee. Tijdens deze gezellige bijeenkomsten gaan we samen een namiddag aan de slag in ons journal. Elk matinee bekijken we een bepaalde techniek of product en proberen we het uit! Je gaat naar huis met inspiratie om thuis verder te creëren. Vandaag gaan we aan de slag met o.a. de gelli-plate en verf. 

Meer gedetailleerde info volgt naarmate deze cursus dichterbij komt! Een TOPPERTJE dus tijdig inschrijven is de boodschap! Laat je verrassen!   (10€) 
© Tiny's Hobby. Website by KMOSites