cursussen, hobbycursussen, inloopworkshops

Cursuskalender
Heb je interesse om een nieuwe hobby te ontdekken of jouw bestaande hobby te verfijnen met nieuwe technieken? Dan ben je zeker op de juiste pagina terecht gekomen op onze site. Hieronder vind je onze cursuskalender. Voor vragen en/of inschrijving, neem dan zeker contact op 056/214516 of via info@tinyshobby.be

Op voorhand inschrijven is noodzakelijk. Ten laatste 2 weken voor aanvang van de cursus! Dit o.a. om het tijdig te kunnen voorzien van het nodige lesmateriaal.

Je inschrijving is pas definitief na betaling. Dit kan in de winkel gebeuren of via een overschrijving met duidelijke vermelding van je volledige naam, telefoonnummer, naam cursus en datum cursus. (rekeningnummer: BE59 0015 9918 3426)
De cursus kan niet teruggestort worden, maar wanneer je door omstandigheden niet kan komen, mag je gerust iemand in jouw plaats sturen.  
 
 
Zaterdag 20/10/2018 Starten met juwelen maken

Dit zijn enkele voorbeelden; nog vele andere modellen mogelijk! (zie modellen in winkel)

Zat. 20 okt. '18 van 9u-12u Wil je ook wel eens een zelfgemaakte ketting dragen? Maak dan bij ons onder begeleiding een unieke creatie! Je leert ook de basistechnieken. Vandaag krijg je al die basiskennis voorgeschoteld en maken we samen een ketting of armband die we netjes afwerken met een slotje. Wie wil kan al op voorhand hun model en kralen komen kiezen. Profiteer van deze cursus om jouw toekomstige juwelen te leren maken! Lesgeld 10€ + materiaal aan te kopen bij aanvang van de cursus en onder begeleiding van de lesgeefster. 
Zaterdag 20/10/2018 Handlettering workshop

 

Zat. 20 okt. van 9u - 12u Ontdek je bij Annelies hoe leuk het is om zelf aan "handlettering" te doen! Je leert verschillende stijlen en producten kennen.

Totaal:15€ (zijn inbegrepen: oefenblok, zwarte en witte pen) (zelf meebrengen: potlood, gom en (doorzichtig) lineaal.

 

VOLZET  
Zaterdag 20/10/2018 Inloopworkshop Halloween: diadeem

Op zaterdag 20 oktober kan je doorlopend in de namiddag tussen 13u30 en 16u30 aanschuiven aan onze workshop-tafel om een Halloween diadeem te maken. (2€)  
Vrijdag 26/10/2018 Miyuki-hartje met ketting

 

Vrij. 26 okt. 9u-12u Vandaag leer je een techniek om mooie hartjes te maken met kleine Miyuki-kralen. Deze cursus vraagt al een beetje behendigheid want het is fijn werk! Wie wil kan ook een ketting maken om het hartje aan te hangen. Je kan ook 2 hartjes maken en er oorbellen van maken! 
Na de les zal je ook de techniek kennen en zo andere figuren kunnen maken! 10€ (excl. materiaal)  
Zaterdag 27/10/2018 Halloween day

Kom griezelen bij Tiny's Hobby. Samen met de heksen Annelies en Ines maak je creatieve Halloween-projectjes. Wie wil geschminkt worden komt best al tussen 9u en 9u30. Om 10u30 starten we met knutselen.  Om 16u30 mogen (groot)ouders de kindjes komen afhalen maar wees gewaarschuwd. Je kan een piraat, elfje, ... meekrijgen naar huis! 

Kinderen (6-12 jaar) mogen verkleed komen. Eigen lunch meebrengen! 25€ (materiaal, drankje, koekje inbegrepen)  
Maandag 29/10/2018 Kindercursus herfstvakantie 6-8 jaar

Ma. 29 + 30 + 31 okt. + 2 nov. 2018 (4 dagen want 1 nov. is een feestdag)
9u-12u

We maken samen met de 6 tot en met 8-jarigen leuke knutselprojecten met verschillende hobbytechnieken en gaan onze fijne motoriek stimuleren. We maken ook een griezelige Halloweenknutselwerkje en een prachtige Kerstcreatie! Totaal 52 euro, alles inbegrepen: materiaal, drankje en koekje. Tijdig inschrijven is de boodschap want VOL = VOL!!! 

 

  
Maandag 29/10/2018 Kindercursus herfstvakantie 9-13 jaar

Ma. 29 + 30 + 31 okt. + 2 nov. 2018  (4 dagen want 1 nov. is een feestdag)
13u30-16u30 

We maken samen met de 9 tot en met 13-jarigen leuke knutselprojecten met verschillende hobbytechnieken en gaan onze fijne motoriek stimuleren. We maken ook een griezelige Halloweenknutselwerkje en een prachtige Kerstcreatie! Totaal 52 euro, alles inbegrepen: materiaal, drankje en koekje. Tijdig inschrijven is de boodschap want VOL = VOL!!! 

  
Vrijdag 02/11/2018 starten met breien of breitechnieken verfijnen: kabels / ajoursteek / mazen / iets anders...

Vrij. 2 nov. 2018 van 14u tot 17u 

Starten met breien: Heb je altijd al willen breien, maar nog nooit de stap gezet? Deze vrijdagnamiddag helpen we je met veel geduld steek voor steek te leren breien. Samen leren we je opzetten, steken meerder of verminderen, ...

Breitechnieken verfijnen: Kan je al breien en wil je je technieken verfijnen, leren kabels breien, de ajoursteek leren, enz. ... je kan het allemaal vragen tijdens deze workshop! Laat het ons weten wat je kiest bij je inschrijving.

We werken deze namiddag met een beperkte groep. Tijdig inschrijven is zeker de boodschap want vol = vol! Lesgeld: 10 euro (excl. materiaal)

Wie wil kan haar verzamelde kennis verder oefenen tijdens onze breiclub op maandagnamiddag. Er wordt dan geen les gegeven, maar wel gezellig in groep "creActief" zijn!   
Zaterdag 03/11/2018 Kader winterland met hertje

 

Zat. 3 nov. van 9u-12u of 13u30-16u30 We maken samen deze mooie winterlandschap-kader met lichtjes. Totaal 27€ alles inbegrepen. Deze workshop is voor jongeren (vanaf 12 jaar) en volwassenen.  
Vrijdag 09/11/2018 Familieworkshops tijdens onze OPEN-CREACTIEF-DAGEN

 

Beleef met gans het gezin een "creActieve" dag bij Tiny's Hobby en doe mee aan de vele verschillende workshops voor jong en oud!

(9 + 10  + 11 nov. 2018)

Meer info volgt! 
Zaterdag 17/11/2018 PIZZA BOX KERSTKAARTEN

Zat. 17 nov. 2018 (10-16u)

Schrijf je snel in voor dit evenement en kom een ganse dag Kerstkaarten maken. Je krijgt een pizzadoos vol met materiaal. Ons design team is met dezelfde materialen aan de slag gegaan zodat je uit een heleboel voorbeelden kan kiezen wat je wil maken. De overige inspiratie krijg je ook via email om thuis ook aan de slag te gaan! Ons design team is aanwezig om jouw werkstukken in goeie banen te begeleiden en nieuwe technieken aan te leren. Iedereen werkt individueel aan de kaartjes die ze kiezen; het is geen groepsles. Meebrengen: basismaterial o.a. lijm, schaar, dubbelzijdig plakband, stempelinkt,...

prijs: 50€  (incl. veel materiaal, koffie, pizza-lunch en drank)

(Deze cursus is ook geschikt voor beginners en jongeren want iedereen kan op zijn/haar eigen tempo aan de slag!!! )

 

 

 

 

 
 
Zaterdag 24/11/2018 Mixed Media Matinée - collages

 Zat. 24 nov. van 14u-17u 

Wie graag wat meer te weten komt over art journaling (creatief dagboek) en mixed media, is meer dan welkom op het Mixed Media Matinee. Tijdens deze gezellige bijeenkomsten gaan we samen een namiddag aan de slag in ons journal. Elk matinee bekijken we een bepaalde techniek of product en proberen we het uit! Je gaat naar huis met inspiratie om thuis verder te creëren. Vandaag gaan we aan de slag met o.a. inkt en verf en maken een collage! 

Meer gedetailleerde info volgt naarmate deze cursus dichterbij komt! Een TOPPERTJE dus tijdig inschrijven is de boodschap! Laat je verrassen!   (10€)

Meebrengen: art journal (ook verkrijgbaar bij Tiny's Hobby) + lijstje dat verkregen wordt bij inschrijving. 
Zaterdag 24/11/2018 Miyuki-hartje met ketting

 

Zat. 24 nov. 9u-12u Vandaag leer je een techniek om mooie hartjes te maken met kleine Miyuki-kralen. Deze cursus vraagt al een beetje behendigheid want het is fijn werk! Wie wil kan ook een ketting maken om het hartje aan te hangen. Je kan ook 2 hartjes maken en er oorbellen van maken! 
Na de les zal je ook de techniek kennen en zo andere figuren kunnen maken! 10€ (excl. materiaal)  
Zaterdag 01/12/2018 Inkleuren met Copic Ciao markers thema: KERST

Zat. 1 dec. (9u-12u) Véronique dompelt je vandaag onder in de wondere wereld van het inkleuren met Copic Markers en dit vooral gespecialiseerd op het inkleuren van gestempelde Kerstfiguurtjes. Super leuk om zelf originele Kerstkaartjes te maken en je familie te verrassen!

Totaal 15€  (incl. materiaal o.a. stempelpapier en witte cardstock om je kaarten te maken; excl. stiften dus zelf stiften meebrengen of aankopen met 10% korting bij deelname aan deze cursus) 

  
Vrijdag 07/12/2018 starten met breien of breitechnieken verfijnen: kabels / ajoursteek / mazen / iets anders...

Vrij. 7 dec. 2018 van 14u tot 17u 

Starten met breien: Heb je altijd al willen breien, maar nog nooit de stap gezet? Deze vrijdagnamiddag helpen we je met veel geduld steek voor steek te leren breien. Samen leren we je opzetten, steken meerder of verminderen, ...

Breitechnieken verfijnen: Kan je al breien en wil je je technieken verfijnen, leren kabels breien, de ajoursteek leren, enz. ... je kan het allemaal vragen tijdens deze workshop! Laat het ons weten wat je kiest bij je inschrijving.

We werken deze namiddag met een beperkte groep. Tijdig inschrijven is zeker de boodschap want vol = vol! Lesgeld: 10 euro (excl. materiaal)

Wie wil kan haar verzamelde kennis verder oefenen tijdens onze breiclub op maandagnamiddag. Er wordt dan geen les gegeven, maar wel gezellig in groep "creActief" zijn!   
Zaterdag 08/12/2018 Kleine geschenkdoosjes maken

 

Zat. 8 dec. 13u30 - 16u30

Geef je graag een geschenkje aan iemand dat mooi verpakt is? Of het nu een klein cadeautje, een juweeltje of een centje is... vandaag leert Véronique jou hoe je creatieve kleine cadeau-doosjes maakt om jouw geschenkjes in te stoppen. 

Prijs: 20€ (alles inbegrepen)   
Zaterdag 12/01/2019 PIZZA BOX DAY SCRAPBOOKING

 

Zat. 12 januari 2019 (10u-16u) Wil je eens iets gaan doen met die grote stapel foto's in je kast? Onder begeleiding van enkele design teamleden ga ja aan de slag en maak je verschillende pagina's (naar eigen keuze) met deze leuke scrapbookset. Kortom het wordt een leuke dag! Wij voorzien drank en lunch. Zoals je naam van dit evenement al een beetje verklapt krijg je vandaag 2 pizzaboxdozen: eentje met je scrapspulletjes en eentje 's middags met pizza in als lunch. Zelf meebrengen: je basismateriaal voor scrapbooking en veel foto's!!!  55 € (deze cursus is ook voor beginners) 

 

  
© Tiny's Hobby - Privacy - Website by KMOSites