cursussen, hobbycursussen, inloopworkshops

Cursuskalender
Heb je interesse om een nieuwe hobby te ontdekken of jouw bestaande hobby te verfijnen met nieuwe technieken? Dan ben je zeker op de juiste pagina terecht gekomen op onze site. Hieronder vind je onze cursuskalender. Voor vragen en/of inschrijving, neem dan zeker contact op 056/214516 of via info@tinyshobby.be

Let op! Momenteel kan je niet online inschrijven wegens overgang naar nieuwe webshop. Dank voor uw begrip. Bel gerust naar de winkel of stuur een mailtje! 

 

 

 

Maandag 27/08/2018 Kindercursus augustus 6-9jaar

Ma. 27 tot en met vrij. 31 aug. 2018 (5 dagen)
9u - 12u (6 tot en met 9 jaar)

Hoi allemaal, voor we weer op de schoolbanken gaan zitten, vliegen we er nog eens stevig in en laten we onze creativiteit de vrije loop! We maken leuke knutselprojecten met verschillende hobbytechnieken. Voor de kleinsten: onze fijne motoriek wordt gestimuleerd. Totaal 65 euro, alles inbegrepen: materiaal, drankje en koekje. Tijdig inschrijven is de boodschap want VOL = VOL!!!
(max. 15 deelnemers)

 

(P.S. Kinderen die 10 jaar of ouder zijn, kunnen in de namiddag naar de franstalige kindercursus komen!) 
Maandag 27/08/2018 Kindercursus IN HET FRANS !!! 27-31 augustus 10-15 jaar

NIEUW !!!

Ma. 27 aug. tot en met vrij. 31 aug. 2018 van 13u30-16u30  (10 tot en met 15 jaar) 

Hoi allemaal, op het einde van de zomer gaan we weer samen creatief zijn en leuke knutselprojecten maken. Wat echter nieuw is, is dat deze cursus in het Frans wordt gegeven zodat je al doende nieuwe franse woordjes kan ontdekken. 

Totaal 75 euro, alles inbegrepen: materiaal, drankje en koekje. Tijdig inschrijven is de boodschap want VOL = VOL!!! 

----------------------------------

Nouveau !!!
Vous avez entre 10 et 15ans, alors venez du lundi 27 au vendredi 31 Aout, de 13h30 a 16h30

Salut à tous, à la fin de l’été nous serons de retour pour être créatif et faire des projets ensemble.
Nouveau, les cours vont être donné en français afin que vous puissiez  découvrir et apprendre quelques mots cette fabuleuse langue.

75€ tout compris: Matériaux, boissons et biscuits.

Inscrivez vous à temps car les places sont limitées.  
Zaterdag 15/09/2018 Desk Top Organizer

 

Vandaag zaterdag 15 sept. dompelt Véronique je onder in de wondere wereld van het "rillen" en dit van 13u30 tot 16u30. Je maakt een leuk project om je spulletjes op je bureau te ordenen. Dat kan wel eens van pas komen zo aan het begin van een nieuw schooljaar! Je kan zelf motiefpapier kiezen en aankopen aan het begin van de les. (10€ + materiaal)  Wie een score board (riltoestel) heeft, gelieve dit mee te brengen; alsook potlood, lat, snijmes of snijtoestel en lijm. Je kan ook alles terugvinden in de winkel. Vraag gerust advies aan Véronique in de winkel. 
Zaterdag 22/09/2018 Starten met juwelen maken

Dit zijn enkele voorbeelden; nog vele andere modellen mogelijk! (zie modellen in winkel)

Zat. 22 sept. van 9u-12u Wil je ook wel eens een zelfgemaakte ketting dragen? Maak dan bij ons onder begeleiding een unieke creatie! Je leert ook de basistechnieken. Vandaag krijg je al die basiskennis voorgeschoteld en maken we samen een ketting of armband die we netjes afwerken met een slotje. Wie wil kan al op voorhand hun model en kralen komen kiezen. Profiteer van deze cursus om jouw toekomstige juwelen te leren maken! Lesgeld 10€ + materiaal aan te kopen bij aanvang van de cursus en onder begeleiding van de lesgeefster. 
Zaterdag 22/09/2018 Inkleuren met Copic Ciao markers thema: haar kleuren

Zat. 22 sept. (9u-12u) Véronique dompelt je vandaag onder in de wondere wereld van het inkleuren met Copic Markers en dit vooral gespecialiseerd op het inkleuren van het haar en het gezicht van een gestempelde figuur. 

Totaal 15€  (incl. materiaal o.a. stempelpapier en witte cardstock om je kaarten te maken; excl. stiften dus zelf stiften meebrengen of aankopen met 10% korting bij deelname aan deze cursus) 

  
Zaterdag 29/09/2018 Handlettering workshop

 

Zat. 29 sept. van 9u - 12u Ontdek je bij Annelies hoe leuk het is om zelf aan "handlettering" te doen! Je leert verschillende stijlen en producten kennen o.a. de brushpennen en de Chameleon stiften. 

Totaal:15€ (zijn inbegrepen: oefenblok, zwarte en witte pen) (zelf meebrengen: potlood, gom en (doorzichtig) lineaal.  
Zaterdag 29/09/2018 Mixed Media Matinée- gelli plate

 Zat. 29 sept. 2018 van 14u-17u 

Wie graag wat meer te weten komt over art journaling (creatief dagboek) en mixed media, is meer dan welkom op het Mixed Media Matinee. Tijdens deze gezellige bijeenkomsten gaan we samen een namiddag aan de slag in ons journal. Elk matinee bekijken we een bepaalde techniek of product en proberen we het uit! Je gaat naar huis met inspiratie om thuis verder te creëren. Vandaag gaan we aan de slag met o.a. de gelli-plate en verf. 

Meer gedetailleerde info volgt naarmate deze cursus dichterbij komt! Een TOPPERTJE dus tijdig inschrijven is de boodschap! Laat je verrassen!   (10€)

Meebrengen: art journal (ook verkrijgbaar bij Tiny's Hobby) 
Zaterdag 27/10/2018 Halloween day

 foto volgt

 Kom griezelen bij Tiny's Hobby. Samen met de heksen Annelies en Ines maak je creatieve Halloween-projectjes. Wie wil geschminkt worden komt best al tussen 9u en 9u30. Om 10u30 starten we met knutselen.  Om 16u30 mogen (groot)ouders de kindjes komen afhalen maar wees gewaarschuwd. Je kan een piraat, elfje, ... meekrijgen naar huis!

Kinderen mogen verkleed komen. Eigen lunch meebrengen! 

(meer info volgt) 
Maandag 29/10/2018 Kindercursus herfstvakantie 6-8 jaar

Ma. 29 + 30 + 31 okt. + 2 nov. 2018 (4 dagen want 1 nov. is een feestdag)
9u-12u

We maken samen met de 6 tot en met 8-jarigen leuke knutselprojecten met verschillende hobbytechnieken en gaan onze fijne motoriek stimuleren. Totaal 52 euro, alles inbegrepen: materiaal, drankje en koekje. Tijdig inschrijven is de boodschap want VOL = VOL!!! 

 

  
Maandag 29/10/2018 Kindercursus herfstvakantie 9-13 jaar

Ma. 29 + 30 + 31 okt. + 2 nov. 2018  (4 dagen want 1 nov. is een feestdag)
13u30-16u30 

We maken samen met de 9 tot en met 13-jarigen leuke knutselprojecten met verschillende hobbytechnieken en gaan onze fijne motoriek stimuleren. Totaal 52 euro, alles inbegrepen: materiaal, drankje en koekje. Tijdig inschrijven is de boodschap want VOL = VOL!!!  
Zaterdag 17/11/2018 PIZZA BOX KERSTKAARTEN

Zat. 17 nov. 2018 (10-16u)

Schrijf je snel in voor dit evenement en kom een ganse dag Kerstkaarten maken. Je krijgt een pizzadoos vol met materiaal. Ons design team is met dezelfde materialen aan de slag gegaan zodat je uit een heleboel voorbeelden kan kiezen wat je wil maken. De overige inspiratie krijg je ook via email om thuis ook aan de slag te gaan! Ons design team is aanwezig om jouw werkstukken in goeie banen te begeleiden en nieuwe technieken aan te leren. Meebrengen: basismaterial o.a. lijm, schaar, dubbelzijdig plakband, stempelinkt,...

prijs: binnenkort  (incl. pizza-lunch en drank)

(Deze cursus is ook geschikt voor beginners en jongeren want iedereen kan op zijn/haar eigen tempo aan de slag!!! )

 

 

 

 

 
 
Zaterdag 12/01/2019 PIZZA BOX DAY SCRAPBOOKING

foto volgt nadat de nieuwe collecties geleverd worden

 

DATUM NOG ONDER VOORBEHOUD !

Zat. 12 januari 2019 (10u-16u) Wil je eens iets gaan doen met die grote stapel foto's in je kast? Onder begeleiding van enkele design teamleden ga ja aan de slag en maak je verschillende pagina's (naar eigen keuze) met deze leuke scrapbookset. Kortom het wordt een leuke dag! Wij voorzien drank en lunch. Zoals je naam van dit evenement al een beetje verklapt krijg je vandaag 2 pizzaboxdozen: eentje met je scrapspulletjes en eentje 's middags met pizza in als lunch. Zelf meebrengen: je basismateriaal voor scrapbooking en veel foto's!!!  55 € (deze cursus is ook voor beginners) 

 

  
© Tiny's Hobby. Website by KMOSites