Scrapbookingclub ideaal om je fotos op een originele manier in een fotoalbum te verwerken.

zelf, originele fotoalbums / wenskaarten maken

Vele onder ons vinden scrappen heel erg leuk om te doen, maar vinden het minder leuk om het alleen te doen. Daar is de scrapclub voor! Om de veertien dagen op dinsdagnamiddag vanaf 13u30 is er tijd om samen te scrappen. Het voordeel van samen scrappen is dat je onderling van elkaar iets kan leren, dat je elkaar kan motiveren om andere technieken te proberen om je lay-out af te werken. Een clubbijeenkomst kost 5€ inclusief het gebruik van de gereedschappen, toestellen en een drankje. De materialen die je wilt gebruiken, kan je natuurlijk aankopen in de winkel bij aanvang van de club. Ook is er iemand aanwezig bij wie je terecht kan met vragen. Deze cropmomenten zijn een soort van begeleiding, geen cursus: je werkt op je eigen tempo aan je eigen album. Wie wil kan zijn/haar creatieve ideeën toetsen aan de invulling en de inspiratie van anderen.
Kom gewoon eens een kijkje nemen of schuif aan bij onze enthousiaste groep. Iedereen is van harte welkom! Vergeet je foto's niet mee te brengen!

Als je vragen hebt, kan je contact opnemen met Vicky. Telefonisch bereikbaar op 056 214516 of via e-mail vicky@tinyshobby.be

 

 


extra 10% korting
Verbruiksmaterialen (papier, embellishments, achtergronden enz.) kunnen tijdens scrapbookingclub aangekocht worden. Op alle 30,5 OP 30,5 cm papier, stickers en embellishments krijg je dan 10 % korting. Profiteer!

 

laatste nieuwe trends en producten
Je kan kennis maken met nieuwe producten en technieken vooraleer ze zelf aan te schaffen. Ook liggen er boeken en tijdschriften ter inzage en worden je de laatste nieuwe trends meegedeeld.

 

gebruik materialen / toestellen in het lokaal
Je kan gebruik maken van onze toestellen / scrapproducten zoals sjablonen, ponsen, stempels, clear stamps, Sizzix, Big Shot, Cri-cut, scan'n cut, e-bosser, ... 

zelf meebrengen

Basismateriaal zeker meebrengen: schaar, snijtoestel of lat met snijmes, potlood, snijmat, stempelinkt, …

 


 

 

 

 

© Tiny's Hobby - Privacy - Website by KMOSites